Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü Turizm ve Otelcilik Sektöründe Kariyer Günleri Paneli

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Turizm ve Otelcilik Sektöründe Kariyer İmkanları konulu (Sektör Buluşmaları-7) etkinliği 22 Mayıs 2024 tarihinde  Uygulamalı Bilimler Fakültesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Etkinliğe Dedeman Grup Kemer Resort  E-Ticaret Müdürü Mustafa Yıldırım ile İnsan Kaynakları ve Ön Büro Departmanlarının yöneticileri katıldı. Öğrenciler tarafından yoğun ilgi gören Kariyer günleri etkinliği sonrasında farklı bölümlerden öğrencilerin Turizm sektöründe istihdam imkanları ile  ilgili olarak iletişimler gerçekleşti. Fakülte Prof. Dr. Ramazan ERTURGUT tarafından katılımcılara Teşekkür belgesi takdim edildi.

Turizm ve Otelcilik Sektöründe Kariyer Görsel 4.jpeg

Turizm ve Otelcilik Sektöründe Kariyer Görsel 5.jpeg