Uygulamalı Bilimler Fakültesi’nde Pazarlama Sektöründe Kariyer Olanakları Konulu Söyleşi Gerçekleşti

22 Aralık 2023 tarihinde saat 14:00'te Uygulamalı Bilimler Fakültesi (UBF) Konferans Salonu'nda, Pazarlama Bölümü öğrencilerine yönelik önemli bir söyleşi düzenlendi. Etkinliğe, Şimşek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Müjdat Şimşek, İnsan Kaynakları Yöneticisi Hande Evcimen ve Satış Geliştirme Şefi Nasuf Yılmaz konuşmacı olarak katıldı.

Şimşek A.Ş. Görsel 1.jpeg

"Pazarlama Sektöründe Kariyer Olanakları" konulu söyleşide, Şimşek A.Ş.'nin yöneticileri öğrencilere sektördeki kariyer fırsatları hakkında kapsamlı bilgiler sundu. Müjdat Şimşek, şirketin sektördeki konumunu ve pazarlama stratejilerini anlatarak, başarılı bir kariyer için gereken temel nitelikleri vurguladı. Hande Evcimen ise, insan kaynakları perspektifinden işe alım süreçlerini ve çalışan gelişim programlarını detaylandırarak, öğrencilere kariyer planlaması konusunda önemli ipuçları verdi. Nasuf Yılmaz ise satış geliştirme alanındaki tecrübelerini ve pazarlama sektöründe başarıya ulaşmanın yollarını öğrencilerle paylaştı.

Şimşek A.Ş. Görsel 2.jpeg

Söyleşi boyunca öğrenciler, pazarlama sektöründe kariyer yapmanın gereklilikleri, iş başvurularında dikkat edilmesi gereken noktalar ve profesyonel gelişim fırsatları hakkında merak ettikleri soruları sorma fırsatı buldular. Etkinliğin sonunda konuşmacılar, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak, kariyer yolculuklarında onlara rehberlik edecek değerli tavsiyeler sundular.

Şimşek A.Ş.-Görsel 3.jpeg

Eklenme tarihi: 7.06.2024 12:47:14