STAR Sosyal Beşerî ve Temel Bilimler Akreditasyon Öğrenci Değerlendirici Eğitimi

Değerli Öğrencilerimiz,
STAR Sosyal Beşerî ve Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından (İşletme), (Uluslararası Ticaret), (Yönetim Bilişim Sistemleri), (İktisat), (Ekonomi), (Finans), (Bankacılık), (Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri), (Kamu Yönetimi), (Siyaset Bilimi) ve (Uluslararası İlişkiler vb. adlı) Lisans Programlarını akredite etmekle yetkilendirilmiştir. STAR Derneği yurt içi ve yurt dışında yükseköğretimin gelişiminin teşvik edilmesi, mevcut eğitim programlarının ilerletilmesi, sürekli iyileştirilmesi, eğitim-öğretim niteliğinin güvence altına alınması, lisans programlarının değerlendirme akreditasyonunun yapılması ve yeni programların geliştirilmesi konularında faaliyet gösteren ulusal bir akreditasyon kuruluşudur.

Akreditasyon Sürecinde değerlendirici olarak görev almak isteyen ilgili bölümlerde eğitim gören 1., 2. ve 3. sınıf öğrencilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu kapsamda, öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek ücretsiz eğitimin tarihi aşağıda belirtilmiştir.
Program Akreditasyonlarında Öğrenci Değerlendirici Eğitimi (İşletme, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişimleri Sistemleri, İktisat, Ekonomi, Finans, Bankacılık, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Lisans Programı Öğrencileri katılabilir): Üniversitelerimizin Lisans
Programları 1., 2. ve 3. Sınıflarında (Mart 2024 itibariyle) öğrenim görmekte olan öğrencilerin katılımı ile 30 Mart Cumartesi 12:00-14:00 arasında çevrimiçi (uzaktan) düzenlenecektir.
Eğitime katılım STAR öğrenci değerlendirici olmak isteyen öğrencilerimizin

Öğrenci Değerlendirici Adayları Eğitimi Başvuru Formunu doldurarak kayıt yaptırmalarını rica ederiz.

Form linki:

Eklenme tarihi: 29.03.2024 11:30:51