Öz Geçmiş Hazırlama ve İş Görüşmesine Hazırlık Semineri

Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölümü dördüncü sınıf öğrencilerine yönelik olarak 8 Ekim 2024 Salı günü saat 15:30’da fakültemiz konferans salonunda “Öz Geçmiş Hazırlama ve İş Mülakatına Hazırlık Semineri” düzenlenmiştir. İlgili seminer, fakültemizin Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünde görevli öğretim üyesi Sayın Doç.Dr.Nuray AKAR tarafından verilmiştir.

Seminerde etkili öz geçmiş hazırlama teknikleri, öz geçmişte bulunması gereken bilgiler ve yazımında dikkat edilmesi gereken kurallar, iş görüşmesinde beden dili kullanımı, iş ve/veya iş yerinde eğitim amaçlı iş başvurularında dikkat edilmesi gereken hususlar ve öğrencilerin iş hayatında kendilerine yardımcı olabilecek diğer sahip olması gereken nitelikler konusunda bilgiler aktarılmıştır.

1.jpeg

2.jpeg