Vize Sınavları ile ilgili DUYURU

Tüm öğrencilerimize vize sınavlarında başarılar dileriz.

Sınav haftası nedeniyle, İdari Mali İşler Başkanlığından talep edilen araç 13.11.2017-17.11.2017 tarihleri arasında saat 08.45’de Sosyal Tesisler önünden hareket edip, yine aynı araç saat 17.00’de öğrencileri geri getirmek üzere Döşemealtı’ndan hareket edecektir.

Not: Araç 45 kişiliktir. Sınav günleri tüm öğrencilerimize yeterli olmayacağından öğrencilerimizin tedbirli hareket etmesi gerekmektedir.

Evrensel değerlere sahip ve çağdaş bilgi ile donanmış, kurumsal aidiyet duygusu gelişkin, toplumun gereksinimlerine yanıt verebilecek araştırma ve geliştirme projelerinin altına imza atabilen, bilgiyi üreten, kullanan ve paylaşan, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, uluslararası düzeyde kendini kanıtlamış akademik personeli ile çağdaş, üretken, mesleki yeterliliğe sahip, ahlaklı, sorumluluk sahibi, sorun çözme yeteneği gelişmiş ve iletişim becerisine sahip gençler yetiştirmektir.

Ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel çalışma yapan ve bilgi üreten, Türkiye Cumhuriyetinin demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliklerine sahip çıkan, sosyal ve kültürel değerlerle beslenip dinamik ve rekabetçi yaklaşımla bilimin ve teknolojinin izini süren, topluma hizmeti temel görevleri arasında sayan, ulusal ve uluslararası alanda adını duyuran ve bunu sürdürülebilir kılan, öncü bir fakülte olmaktır.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi
07192 Yeşilbayır/Antalya