Robotik Kodlama Jüri Özel Ödülü

Fakültemiz ile Hanım Ömer Çağıran İlkokulu Müdürlüğü tarafından imzalanan protokol kapsamında, Yönetim Bilişim Sistemleri  Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Tayfun YÖRÜK, Üniversitemiz Doktora öğrencisi Murat ALTUN ile Yönetim Bilişim Sistemleri öğrencileri Alper ŞEN, Melike ÖKSÜZ, Dursun Can ÖZDEMİR ve Elif Nur USTA tarafından Robotik Kodlama, İnovasyon eğitimleri verilmiştir. Eğitimlerin sonunda Antalya’da düzenlenen Vex Robotları Sezon Turnuvası’nda finale kalan okul Hanım Ömer Çağıran İlkokulu olmuştur.

Yönetim Bilişim Sistemleri  Bölümünün desteği ile finale kalarak 4. olan ve aynı zamanda Jüri Özel Ödülünün alınmasını sağlayan öğretim üyemizi, doktora öğrencimizi ve  öğrencilerimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.