HAVAŞ HAVA SERVİSİ A.Ş. SEÇME SINAVI
6 OCAK 2020 PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 17.00’DE HAVAŞ HAVA SERVİSİ A.Ş. TARAFINDAN FAKÜLTEMİZ KONFERANS SALONUNDA TANITIM YAPILACAK VE SONRASINDA HAVALİMANINDA YER HİZMETLERİNDE  TAM ZAMANLI VE KISMİ ZAMANLI ÇALIŞMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLER İÇİN YAZILI SEÇME SINAVI YAPILACAKTIR. SINAVI GEÇEN ÖĞRENCİLER 7-8  OCAK 2020 TARİHLERİNDE MÜLAKATA ALINACAKTIR. SINAV TÜM BÖLÜM VE SINIFLARDAN ÖĞRENCİLERİN KATILIMINA AÇIKTIR. İLGİLENEN ÖĞRENCİLERİMİZİN  6 OCAK 2020 TARİHİNDE KONFERANS SALONUNDA HAZIR BULUNMASI GEREKMEKTEDİR.
DEKANLIK