Finans Sektörü ve Mesleki Yeterlilikler etkinliği yapıldı.
Fakültemiz Bankacılık ve Finans Bölümü öğretim üyelerinden Ayşegül CİĞER’in organize ettiği ve ATLAS Lojistik kulübü katkılarıyla düzenlenen “Finans Sektörü ve Sektör İçin Mesleki Yeterlilikler” konulu etkinliğe, İstanbul Merkezli ALNUS Yatırım Firması Satış ve Pazarlama Müdürü Seda ATASAYGIN  ve Araştırma Müdürü Yunus KAYA konuşmacı olarak katılmıştır. Etkinlik Personel ve öğrencilerimizin katılımı ile interaktif bir şekilde gerçekleştirilmiştir.