DERSLERLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

DUYURU…

ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK İLE PAZARLAMA BÖLÜMLERİNDE TÜM SINIFLARIN 1. ÖĞRETİM (ÖRGÜN) DERSLERİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ A BLOK TA YAPILACAKTIR.

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ 1. ÖĞRETİM (ÖRGÜN)  DERSLERİ

FEN FAKÜLTESİ B BLOKTA D4-D5 NOLU DERSLİKTE YAPILACAKTIR.

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ TÜM BÖLÜMLERİN (UTL-YBS-PAZ.) 2. ÖĞRETİM (AKŞAM) DERSLERİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE B-C-D BLOKLARDA BULUNAN DERSLİKLERDE  YAPILACAKTIR.  B-C-D BLOKLARIN TAMAMI AYNI BİNADA FARKLI KORİDORLARDA BULUNMAKTADIR.

ÖĞRENCİLERİMİZİN FAKÜLTENİN WEB SİTESİNDE YAYIMLANAN “2017-2018 GÜZ DERS PROGRAMINI  DİKKATLE İNCELEYEREK DERSLERE GİRMELERİ”  ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİNDEKİ KAYITLARI BAZ ALMAMALARI GEREKMEKTEDİR.

Evrensel değerlere sahip ve çağdaş bilgi ile donanmış, kurumsal aidiyet duygusu gelişkin, toplumun gereksinimlerine yanıt verebilecek araştırma ve geliştirme projelerinin altına imza atabilen, bilgiyi üreten, kullanan ve paylaşan, Atatürk ilke ve inkılâplarını özümsemiş, uluslararası düzeyde kendini kanıtlamış akademik personeli ile çağdaş, üretken, mesleki yeterliliğe sahip, ahlaklı, sorumluluk sahibi, sorun çözme yeteneği gelişmiş ve iletişim becerisine sahip gençler yetiştirmektir.

Ulusal ve uluslararası düzeyde bilimsel çalışma yapan ve bilgi üreten, Türkiye Cumhuriyetinin demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti niteliklerine sahip çıkan, sosyal ve kültürel değerlerle beslenip dinamik ve rekabetçi yaklaşımla bilimin ve teknolojinin izini süren, topluma hizmeti temel görevleri arasında sayan, ulusal ve uluslararası alanda adını duyuran ve bunu sürdürülebilir kılan, öncü bir fakülte olmaktır.

Uygulamalı Bilimler Fakültesi
07192 Yeşilbayır/Antalya