DERSLERLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

DUYURU…

ULUSLARARASI TİCARET VE LOJİSTİK İLE PAZARLAMA BÖLÜMLERİNDE TÜM SINIFLARIN 1. ÖĞRETİM (ÖRGÜN) DERSLERİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ A BLOK TA YAPILACAKTIR.

YÖNETİM BİLİŞİM SİSTEMLERİ 1. ÖĞRETİM (ÖRGÜN)  DERSLERİ

FEN FAKÜLTESİ B BLOKTA D4-D5 NOLU DERSLİKTE YAPILACAKTIR.

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ TÜM BÖLÜMLERİN (UTL-YBS-PAZ.) 2. ÖĞRETİM (AKŞAM) DERSLERİMÜHENDİSLİK FAKÜLTESİNDE B-C-D BLOKLARDA BULUNAN DERSLİKLERDE  YAPILACAKTIR.  B-C-D BLOKLARIN TAMAMI AYNI BİNADA FARKLI KORİDORLARDA BULUNMAKTADIR.

ÖĞRENCİLERİMİZİN FAKÜLTENİN WEB SİTESİNDE YAYIMLANAN “2017-2018 GÜZ DERS PROGRAMINI  DİKKATLE İNCELEYEREK DERSLERE GİRMELERİ”  ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİNDEKİ KAYITLARI BAZ ALMAMALARI GEREKMEKTEDİR.

Akdeniz Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dumlupınar Bulvarı, Akdeniz Üniversitesi Kampusü (Eski İletişim Fakültesi Binası)
07070 Konyaaltı/ANTALYA